Go2Green
Forside


Tilmelding til nyhedsbrev


Vidste du, at...

 

... GO2Green er et samarbejde på tværs af brancher i Svendborg og Langeland Kommuner?

GO2Green samler partnere fra håndværk, industri, forsyning, kommune, undervisning, pengeinstitutter m.fl. om det fælles mål at reducere energiforbruget og skabe grønne jobs.

 

Se mere om GO2Green på Facebook.

Om GO2Green

Go2Green

 

GO2Green står for grønne initiativer. Vi er en nonprofitorganisation med det mål for øje at reducere energiforbrug, skåne miljøet og bane vej for bæredygtig vækst. Geografisk er det sydfynske område udgangspunktet for vores indsatser, men vi udveksler erfaringer og henter ny viden ud over alle grænser.

 

Vores vision er grøn, og missionen er at gøre det så nemt, gennemskueligt og fordelagtigt som muligt for boligejere, virksomheder og institutioner at energirenovere og at vælge lokale håndværkere og leverandører til opgaven.

  

 

Grønneenergitilbud.dk er vores netportal, hvor du som privatperson eller erhvervsdrivende kan indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på energirenovering fra vores partnere.


Vores partnerkreds består af miljøbevidste håndværkere og leverandører af grønne energiløsninger samt af andre sydfynske aktører. Fællesnævneren for os alle er de grønne bagtanker og engagementet i bæredygtig vækst.


GO2Green fungerer desuden som katalysator for et bredt samarbejde mellem industri, forsyning, kommune, undervisningstilbud og andre virksomheder.

   

 

Det sker

12. februar 2019

Få en gratis snak med energivejleder Ole Ebbesen

I samarbejde med Svendborg Kommune danner Sundhøj Energihus rammen om gratis energirådgivning

4. september 2018

Fra analog til digital tidsalder i Sundhøj Energihus

Roll-ups erstattes af nye infoskærme

18. maj 2018

Skoleelever på termografisafari i Sundhøj Energihus

Termografikameraer som læringsredskaber

Se alle events

 

Copyright © GO2Green  |  Forskerparken Svendborg  |  Kullinggade 31E  |  DK-5700 Svendborg  | +45 20 47 96 38  |  info@go2green.dk  |  Betingelser