Go2Green
Forside


Tilmelding til nyhedsbrev


Vidste du, at...

 

... GO2Green er et samarbejde på tværs af brancher i Svendborg og Langeland Kommuner?

GO2Green samler partnere fra håndværk, industri, forsyning, kommune, undervisning, pengeinstitutter m.fl. om det fælles mål at reducere energiforbruget og skabe grønne jobs.

 

Se mere om GO2Green på Facebook.

Om GO2Green

Go2Green

 

GO2Green står for grønne initiativer. Vi er en nonprofitorganisation med det mål for øje at reducere energiforbrug, skåne miljøet og bane vej for bæredygtig vækst. Geografisk er det sydfynske område udgangspunktet for vores indsatser, men vi udveksler erfaringer og henter ny viden ud over alle grænser.

 

Vores vision er grøn, og missionen er at gøre det så nemt, gennemskueligt og fordelagtigt som muligt for boligejere, virksomheder og institutioner at energirenovere og at vælge lokale håndværkere og leverandører til opgaven.

  

 

Grønneenergitilbud.dk er vores netportal, hvor du som privatperson eller erhvervsdrivende kan indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på energirenovering fra vores partnere.


Vores partnerkreds består af miljøbevidste håndværkere og leverandører af grønne energiløsninger samt af andre sydfynske aktører. Fællesnævneren for os alle er de grønne bagtanker og engagementet i bæredygtig vækst.


GO2Green fungerer desuden som katalysator for et bredt samarbejde mellem industri, forsyning, kommune, undervisningstilbud og andre virksomheder.

   

 

Det sker

21. marts 2017

Hvordan skaber vi et bæredygtigt DGI Landsstævne i Svendborg?

Invitation til debatmøde

1. december 2016

Svendborg Fjernvarmes "lille ny"

Partnermøde i GO2Green

25. oktober 2016

Tagrendeprojekt endte med nyt tag

Trænger du også til at få noget fikset?

Se alle events

 

Copyright © GO2Green  |  Forskerparken Svendborg  |  Kullinggade 31E  |  DK-5700 Svendborg  | +45 20 47 96 38  |  info@go2green.dk  |  Betingelser