Go2Green
Forside


Tilmelding til nyhedsbrev


Vidste du, at...

 

... det er nemt at komme i gang med energiforbedringer?

 

Besøg GO2Greens udbudsportal www.grønneenergitilbud.dk, og få op til 3 energirigtige tilbud på din opgave fra sydfynske, miljø- og kvalitetsbevidste fagfolk. - Det er nemt, gratis og uforpligtende.

Nyheder / Det sker!

Tilbage

6. juni 2016


De første fondsmidler i hus!

Mandag den 23. maj 2016 fik vi overrakt den første donation til Sundhøj Energihus ved en overrækkelsesevent i SEF Huset “Vores Lys”. Bestyrelsen for Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond var så begejstrede for projektet, at de donerede hele 350.000 kr., hvilket var den største donation fra fonden i denne ombæring.

 

GO2Green har et overordnet projektbudget på ca. 2 millioner kr., så der er altså endnu et stykke vej, til det mål er nået. Men takket være de 350.000 kr. kan vi nu gå i gang med at slå nogle lokaler sammen, så vi får et stort rum med 28 pladser til møder og undervisning. Lokalet skal indrettes med AV-udstyr, så skoler, virksomheder og borgere kan bruge huset i forbindelse med klimavenlige aktiviteter. Desuden skal der indrettes et handicaptoilet og en køkkenniche, så basisfacilliterne er i orden.

 

Inden sommerferien vil der blive nedsat en styregruppe for Sundhøj Energihus, som skal udarbejde en køreplan for ovennævnte indsatser. Styregruppen skal desuden fastlægge hvilke kriterier, der skal gælde for de håndværkere og leverandører, som ønsker at udstille deres ydelser og produkter i eller uden for huset.

 

Vi forventer, at Sundhøj Energihus så småt kan tages i brug i løbet af dette efterår, og at denne første donation har fået følgeskab af flere.

 

Læs mere om Sundhøj Energihus hér.

 

Det sker

4. september 2018

Fra analog til digital tidsalder i Sundhøj Energihus

Roll-ups erstattes af nye infoskærme

18. maj 2018

Skoleelever på termografisafari i Sundhøj Energihus

Termografikameraer som læringsredskaber

3. maj 2018

Ikke gang i svingdøren hos GO2Green

Generalforsamling 2018 i Sundhøj Energihus

Se alle events

 

Copyright © GO2Green  |  Forskerparken Svendborg  |  Kullinggade 31E  |  DK-5700 Svendborg  | +45 20 47 96 38  |  info@go2green.dk  |  Betingelser