Go2Green
Forside


Tilmelding til nyhedsbrev


Vidste du, at... 

... GO2Green søger flere partnere?

Kunne du tænke dig at være en del af det bæredygtige samarbejde? Kontakt os, så vi sammen kan blive klogere på, hvad vi kan gøre for hinanden.

Find de rigtige fagfolk

 

Tilbage til liste

Tankefuld-projektet i Svendborg kommune
 

Kontakt: Lone Vesterholm Jensen
Tlf: 62 23 33 14
E-mail: lone.vesterholm.jensen@svendborg.dk
www.svendborg.dk/tankefuld

Beskrivelse:

Tankefuld er en nytænkende måde at byudvikle på, hvor man kan lade drømme blive til virkelighed. Her kan du bygge præcis, hvad du ønsker, blot miljøet er i centrum. Projektet bliver til en ny bydel i det smukke sydfynske landskab – en grøn oase lige vest for Svendborg.

I Tankefuld opfører man landskabsbyer - lader små miljøer opstå midt i naturen. I løbet af en årrække vil disse små områder nå hinanden via stier og skov. Det unikke ved Tankefuld er, at bydelen flettes sammen med områdets særlige natur, skovene, åsen, det smukke herregårdslandskab omkring Hvidkilde Gods og ikke mindst kyststrækningen ud mod Svendborgsund. Tankefuld er et gennemtænkt ambitiøst projekt, der strækker sig over de næste mange år.

Her er der plads til både bofællesskaber, villaer, seniorboliger, og boliger hvor kun fantasien sætter grænser. En bydel der er gennemtænkt, med nærheden til Svendborg Vest, gode busforbindelser, ridestier, cykelruter, svømmehal og det store nybyggede gymnastikcenter med internationalt format. Et stort udvalg af skoler, både offentlige skoler med visioner, Svendborg Steinerskole og byens to gode privatskoler.

I Tankefuld finder vi de gode kvaliteter i naboskab, nærvær og højt til loftet. Her er der mulighed for fællesspisning, delebiler, løbeklub og meget andet. Her kan man løfte i flok, og sammen nytænke hverdagens rutiner og give hinanden mere tid og luft i hverdagen.

Kompetencer:

Bosætning
Byggegrunde

 

Det sker

10. juli 2019

Klimafamilier på Sydfyn

4 Familier udvalgt

21. maj 2019

KLIMA- OG ENERGIVALGMØDE I CHRISTIANSMØLLEN

Er der fokus nok på klimaet ??

29. april 2019

Infomøde om Klimafamilier på Sydfyn

Er I Sydfyns nye klima-familie ?

Se alle events

 

Copyright © GO2Green  |  Forskerparken Svendborg  |  Kullinggade 31E  |  DK-5700 Svendborg  | +45 20 47 96 38  |  info@go2green.dk  |  Betingelser