Go2Green
Forside


Tilmelding til nyhedsbrev


Vidste du, at... 

... GO2Green søger flere partnere?

Kunne du tænke dig at være en del af det bæredygtige samarbejde? Kontakt os, så vi sammen kan blive klogere på, hvad vi kan gøre for hinanden.

Find de rigtige fagfolk

 

Tilbage til liste

Isolatør.dk
Sangdrosselvej 4
Tåsinge
5700 Svendborg

Kontakt: Anders Nørregaard
Tlf: 51 92 50 80
E-mail: isoleringer@gmail.com
www.isolatør.dk

Beskrivelse:

isolatør.dk giver gerne råd og vejledning til den bedste løsning.

Står man for at skulle have foretaget isolering af enten hulmur, loft, skunk/kælder, etageadskillelse eller skillevægge / lette ydervægge, - så kan man med fordel henvende sig til isolatør.dk, der har stor faglig ekspertise og erfaring bag, når de opgaver skal løses.

Bag firmaet står Anders Nørregaard, der er en meget seriøs aktør i branchen. Han er uddannet tømrer og har løbende taget kurser og certifikater indenfor isoleringsfaget. Efter endt læretid startede hans læremester TTS Langeland en isoleringsafdeling op, som Anders stod for. Efterfølgende har han arbejdet hos en tømrermester i det vestfynske, hvor der var mange isoleringsopgaver, - og Anders Nørregaard har mere end fem års erfaring med isolering.

I 2015 blev isolatør.dk stiftet, og Anders Nørregaard startede som selvstændig, - primært med isoleringsopgaver, og har et godt netværk i branchen - ikke mindst i det sydfynske. Det oprindelige fag er dog ikke glemt, og han tager mindre tømreropgaver ind også samt lader sig hyre ud til andre tømrer- og håndværksmestre til freelanceopgaver lige fra timers til ugers varighed.

isolatør.dk samarbejder med arkitekter, boligforeninger, forsyningsselskaber, tømrer- og murermestre, private og andre dele af erhvervslivet, - og når der isoleres, bruges der blandt andet produkterne papiruld, flamingo og Knauf.

Så tænker man på af få isoleret, så kommer isolatør.dk gerne og giver et uforpligtende, gratis tilbud.

 

Det sker

12. februar 2019

Få en gratis snak med energivejleder Ole Ebbesen

I samarbejde med Svendborg Kommune danner Sundhøj Energihus rammen om gratis energirådgivning

4. september 2018

Fra analog til digital tidsalder i Sundhøj Energihus

Roll-ups erstattes af nye infoskærme

18. maj 2018

Skoleelever på termografisafari i Sundhøj Energihus

Termografikameraer som læringsredskaber

Se alle events

 

Copyright © GO2Green  |  Forskerparken Svendborg  |  Kullinggade 31E  |  DK-5700 Svendborg  | +45 20 47 96 38  |  info@go2green.dk  |  Betingelser