Go2Green
Forside


Tilmelding til nyhedsbrev


Vidste du, at... 

... GO2Green søger flere partnere?

Kunne du tænke dig at være en del af det bæredygtige samarbejde? Kontakt os, så vi sammen kan blive klogere på, hvad vi kan gøre for hinanden.

Find de rigtige fagfolk

 

Tilbage til liste

INTER-AKTIV
Grønlandsvej 2
5700 Svendborg

Kontakt: Morten Skyttegård Krebs
Tlf: 22 60 60 14 / Mobil: 28 95 70 82
E-mail: kontakt@inter-aktiv.dk
www.inter-aktiv.dk

Beskrivelse:

PROFESSIONEL HJÆLP TIL LYD OG BILLEDER

Interaktiv AV-udstyr hjælper med alt fra salg, service og installation til udlejning til ethvert formål.

Skal man enten købe eller leje til et bestemt formål, så er Interaktiv AV-udstyr den rette at henvende sig til. Det er et topprofessionelt firma, der med base i Svendborg har opgaver over hele landet. Firmaet drives af Morten Skyttegaard Krebs, der overtog ejerskabet i 2016, - men som har drevet det, siden det blev stiftet i 2013.

Morten har over 20 års erfaring med elektronik, billede og lyd og er oprindelig uddannet radiomekaniker, men har udelukkende siden år 2005 beskæftiget sig med professionelt AV-udstyr.

- For tiden er fokus rettet mod mødelokaler, hvor der skal installeres trådløst udstyr til overførsel af billede og lyd, siger Morten. I disse lokaler installerer vi også videokonferenceudstyr, således at vores kunder kan spare masser af penge på rejsebudgettet.

Vi har også købt store lærreder, projektorer og lydudstyr ind, som vi bruger ved konferencer, teater eller foredrag, hvor vi bliver bestilt til for at sørge for lyd, lys og billeder. Sidste nye indkøb til dette er LED-laserprojektorer fra Panasonic med opløsning på 1920x1200 og hele 10000 lumens i lysstyrke, inkl. fuld optikpakke, så projektorerne enten kan stå tæt på, eller langt fra lærred.

Interaktiv er også specialister i lyd- og lysanlæg og har installeret i blandt andet Svendborg Idrætscenter, SEF-Arena og er nu i gang på Ryslinge Højskole i deres nye spisesal. Firmaet arbejder med hele spekteret indenfor AV-udstyr og f.eks. har de lavet videovægge til Energi Fyn, hvor de kan se hele forsyningsnettet samt et bagprojekteringslærred og projektor til Svendborg Teater.

- Det hele går mod store skærme og laser/led-projektorer, som giver knivskarpe billeder, man er fri for lampe- og filterskift, hvilket betyder lang levetid - op til 20000 timer, og en lav TCO (total cost ownership). Samtidig sparer man strøm pga. LED-LASER i forhold til de ”gamle” energikrævende gaslamper! Til lyd bruges i dag digitale forstærkere – som foruden at have en høj virkningsgrad også tilbyder masser af effekt og god lyd, med et minimum af energiforbrug.

Interaktiv har lige fået lavet ny hjemmeside, hvor man kan se noget af det, vi går og arbejder med, eller man kan finde os på Facebook.

 

Det sker

12. februar 2019

Få en gratis snak med energivejleder Ole Ebbesen

I samarbejde med Svendborg Kommune danner Sundhøj Energihus rammen om gratis energirådgivning

4. september 2018

Fra analog til digital tidsalder i Sundhøj Energihus

Roll-ups erstattes af nye infoskærme

18. maj 2018

Skoleelever på termografisafari i Sundhøj Energihus

Termografikameraer som læringsredskaber

Se alle events

 

Copyright © GO2Green  |  Forskerparken Svendborg  |  Kullinggade 31E  |  DK-5700 Svendborg  | +45 20 47 96 38  |  info@go2green.dk  |  Betingelser